Angajari Videochat

Suntem de parere ca frumusetea este un rezultat al fericirii, si ca o femeie multumita si increzatoare este mai frumoasa dincolo de orice stereotipuri sau definitii. Suntem aici sa te ajutam sa-ti implinesti dorinta de a deveni o femeie cu o gandire constructiva si pozitiva, implinita din punct de vedere financiar, frumoasa conform oricaror standarde sau definitii.
Image

Jobul de videochat este cea mai eficienta metoda de a face bani simplu si rapid

 • testosterone propionate for cutting

  Programul standard pentru orice model de videochat este de 8 ore/zi, 5 zile pe saptamana, beneficiind bineinteles de concediu si de toate drepturile legale ale unui job normal.

 • Program de lucru flexibil

  Vor fi trei ture, iar de la saptamana la saptamana iti vei alege intervalul orar care te va avantaja cel mai mult, comunicand bineinteles si cu celelate modele si echipa.

 • Bonusuri suplimentare

  Exista bonusuri suplimentare pentru zilele de weekend sau pentru orele muncite peste program, bonusuri care vor fi detaliate la interviu


Renunta la prejudecati si bucura-te de avantajele pe care ti le ofera viata!

 • Videochatul este job-ul ideal pentru oricine cauta independenta financiara

  Fie ca esti studenta sau o persoana care s-a saturat sa lucreze 12 ore/zi la un job prost platit, ne-ar placea sa te alaturi echipei Studio X de profesionisti

 • Posturi dotate modern, camere profesionale.

  Facem angajari videochat in Bucuresti si cel mai important este ca oricine poate fi model de videochat, insa doar alaturi de Studio X vei deveni un model de videochat de top.

 • Salariu motivant

  Lunar intre $1000 si $3000 sau chiar peste $5000 salariu si alte bonusuri si beneficii..

Image