Avantaje și Beneficii

La Studio X incepi cu dreptul, iti oferim un bonus de angajare cuprins intre 100$ si 300$, numeroase bonusuri de performanta si premii lunare (cuprinse intre 100-200$). Poate ai auzit faptul ca un model incepator poate realiza incasari de top de peste 3.500$ lunar. Noi iti spunem faptul ca este adevarat partial: poti realiza venituri chiar mai mari daca ai o echipa pregatita, pasionata si esti o persoana perseverenta. La Studio X, modelele depasesc comisionele existente si au parte de asistenta nu doar in primele luni, ci si mai departe, pentru a progresa in castiguri si practici potrivite domeniului.
Image
Confidentialitatea locului de munca este 100% asigurata
Site-urile pe care lucrezi sunt banate pentru Romania. Sunt imposibil de accesat din tara noastra. In contract exista acordul de confidentialitate, iar toti angajatii sunt obligati sa-l semneze asa ca, toate datele tale cu caracter personal sunt protejate. Principala noastra grija este ca TU sa fii si sa te simti in siguranta

Image

Avantaje Financiare

Modelul de videochat se bucura de beneficii financiare in functie de performantele sale. Pe langa salariul fix, pe care il primeste pe baza semnarii unui contract de munca, acesta poate primi recompense in functie de rezultatele obtinute la locul de munca. In meseria de videochat, munca este rasplatita cu avantaje deosebite, iar fiecare ora suplimentara este luata in considerare in momentul primirii salariului. Modelele cu experienta admira felul in care acest domeniu de activitate promoveaza avansarea in cariera. Salariul modelului de videochat creste rapid, astfel ca in cateva luni acesta poate ajunge la rezultate deosebite, reflectate prin munca si implicare.

Image

Program flexibil de videochat

La Studio X faci multi bani din videochat, e adevarat, dar asta nu inseamna ca va trebui sa renunti la studii, la hobby-urile tale sau ca nu vei mai avea timp sa te relaxezi. Din contra, poti sa mergi la facultate, sa iesi cu iubitul sau sa faci shopping. Esti libera sa-ti traiesti viata asa cum vrei! Ai nevoie doar de putina organizare, iar colegele noastre te vor ajuta sa iti faci un plan care sa impace si jobul si relaxarea. Vei vedea ca e mai simplu decat crezi sa faci videochat in Bucuresti si sa ai, in acelasi timp, o viata personala.

Image

Contract de munca si Siguranta

Forma legala de angajare ce va ajuta sa beneficiati de asigurare medicala si pensie. Respectarea conditiilor contractuale, date fixe de plata a salariului bilunar (la 2 saptamani) si program flexibil. Confidentialitate si securitate garantate, deoarece sunt doua elemente de mare importanta atat pentru noi cat si pentru voi, le respectam si le sustinem prin utilizarea unor site-uri neaccesibile din Romania. Site-uri doar din U.S.A. cu exclusivitate si cele mai bine platite din domeniu, pentru ca dorim ca atat tu cat si veniturile tale sa fiti aparate si in siguranta!